Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk

Inrichten als geheel eigen kantoorruimte
Een kantoorruimte huren in Amsterdam-Sloterdijk bij Tauro werkt anders. U hoeft zich niet aan te passen aan de mogelijkheden die de kantoorunits bieden; wij passen onze kantoorruimte aan uw wensen aan! Tauro biedt een grote reeks mogelijkheden aan zodat u precies dat krijgt wat uw kantoor nodig heeft.

Het inrichten van uw kantoor begint met het bepalen van de grootte voor uw kantoorunit. Bij Tauro begint dit al met een vloeroppervlakte vanaf 25 m2. Standaard is elke Tauro kantoorruimte in Amsterdam-Sloterdijk voorzien van de meest up-to-date voorzieningen voor het aansluiten van elke vorm van telecommunicatie. Indien u dit wenst, wordt de kantoorruimte geheel voor u ingericht en gemeubileerd. Binnen het pakket van het huren van kantoorruimte bij Tauro valt onder andere:

  • Receptie en receptiediensten
  • Ontvangen van zakelijke post en pakketten
  • Naamsvermelding in de hal
  • 24-uurs toegang
  • Schoonmaak

 

Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk

Huur nu uw kantoorruimte in Amsterdam-Sloterdijk

Dat wat standaard is inbegrepen, is veel. Wat niet standaard is, zijn onze huurprijzen voor kantoorruimte. Logisch, omdat geen twee perfecte kantoorunits gelijk zijn. Voor meer informatie over business units vraagt u de brochure over de kantoorruimte in Amsterdam-Sloterdijk aan. Voor gerichte informatie over uw eigen kantooruimte belt u met 088 - 099 1000.

Kantoorruimte huren bij Tauro gaat zoals het moet gaan: u zorgt voor succes in uw branche en Tauro zorgt voor de rest.

lees meer